Jump to content

Sinn

SRC Member
  • Content Count

    618
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sinn

  • Rank
    Lionfish
  1. Just to add, there are no scratches on the tank and I had custom made the glass to be thick with black silicon for bonding. Viewing today from 4 - 6. please pm me for contact details.
  2. pumps etc - if person buying tank does not want it, i will contact the person who messaged me in sequence (at the moment quite a lot). Please send me an message if you are interested.
  3. Reef Octopus skimmer (cost $400) and skimz phospate reactor (cost ~ $100) - both for $200
  4. Okay, ive received a few messages so here is the information: Reef octopus skimmer DNW 150 6530 and free Skimz Phosreactor 200 phosphate reactor (NOT calcium reactor as previously mentioned) - $200 Eheim pumps, 1250 and 1260 - both for $35 2 x 2 x 2.5 tank with sump and cabinet in very good condition - $400. Priority will go to tank buyer as the pumps etc fits nicely to the tank. If tank buyer not interested in above items, its first come first serve. I will be posting pictures later as I am at work, please let me know if you have any questions.
  5. Hello, I have a 2 x 2 x 2.5 tank with sump and cupboard ($400?) Also selling 2 very old Eheim pumps ($35), in sump Octopus protein skimmers and a small calcium reactor (Both for $200). I will post pictures and further details tonight. Moving out on Thursday and you can do 'live' viewing tomorrow afternoon from 3 - 6. Location: Kembangan Thanks for viewing.
  6. aku test po4 0 tak feed frozen, cuma cyclopeez kadang kadang. flow from feed pump pakai ehiem 1260 ngan 2 seio for 2 feet cube water change sekali sebulan. skimmer pun berair jugak ar. aku nya rumah ada RO nyer benda tu, cuma rosak. haha aper lagi agaknya sebab eh? temperature ada kena mengena tak ngan ada benda makan cyno?
  7. bro, nak tanya sikit, aku punya pasir macam kena cyno, merah merah abeh macam berbulu. rabak tu tak sangat ar, tapi baru baru ni boleh tahan merebak. aku running fr jugak with sorb4. top up air jamban. selain dari water change aper lagi boleh buat ar?
  8. sound check sound check 1, 2, 3..
  9. dah 5 tahun pun masih newbie??? lain lah kalau aku ni, sampai skarang tak pass pelihara coral, setakat ikan je.
  10. Apa leh buat dalam hobi nii...Kadang2 tok guru pun boleh kajun jugak. As for Sinn....Jangan malu2 bertanya beb as knowlegde is also one of e best asset bro. So apa lagi? Marilah kita bertukar tukar frag.....eh..eh tersasul lak....Sorry2, kita bertukar tukar tips daa...
  11. ok best copperband. tapi seriously aku paiseh ar kalau tengok tank orang lain.. aku nyer boleh tahan pathetic. haha siapa siapa kat sini nak galaxia coral tak? aku beli cam menyesal gitu, besar sangat. kalau nak aku amik gambar nanti
  12. Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb.
×
×
  • Create New...