Jump to content
Sign in to follow this  
szone

Hailea temp display

Recommended Posts

Hi, i need help to repair this chiller HS-90, got this temperature display error causing the chiller to kick in/off every now and then.

Any one can repair it? watsapp 9118two569

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

Have the same issue and like to seek advise.

Set the chiller at 25 deg celcius. Chiller kicks in at 26 deg celcius. Within 2-3 minutes chiller displays 24.9 deg celcius and stops. Measure tank temperature is 26.4 deg celcius (1.5 degrees different). In 1-3 minutes, the display of the chiller shoot up to 26.4 deg celcius and chiller kicks in. The cycle repeats.

The chiller pump is 3000 litres per hour running at 3/5 bars speed. Adjusted the speed up and down but it doesn’t seem to help.

Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

For this problem, you need an external temp probe. Will be much more stable.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
For this problem, you need an external temp probe. Will be much more stable.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



You will need to get the same probe or else some calibration would needed as measure value will be different


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a diy person. Anyone to recommend that can fix such issues?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×