Jump to content
Sign in to follow this  
Archilles19

Return Of Malay Reefers

Recommended Posts

kita pun dah pakai skimmer.... Macro.... lol

Bagus tu .... cheato bila nak start? atau pakai mangrove sekali la..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh...Gua rasa cam nak let go gua nye rose petal green brain....Sini ada sapa2 nak tak? Kalau ada sapa2 kat sini nak boleh gua kasi special price lah...Kalau tak gua post kat pasarmalam.

post-11-1183462952.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
lobo tak nak jual?

ni merah betul ker atau ada photoshop? kecoh betul.

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

P.S: Apa yg kecoh tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chewy choclate fudge anyone? :eyebrow:

Mak oi ... pekat nyer.. bioload so heavy ker?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hah! Kalau nak tau inilah skimmate gua selepas 4 hari berkerja kuat.... B)

MENGGANAS Beb... :bow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

Share this post


Link to post
Share on other sites

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si teritip ni bukan tak pass ... Dia malas... Suruh 100% water change tak nak..... buat la water change tu... Boleh letak frags.....

Anyway sinn.. Kat east area ada rockyboy and me,... Feel free to PM me... for rocky boy... u tanya dia la... but he very approachable la...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok best copperband.

tapi seriously aku paiseh ar kalau tengok tank orang lain..

aku nyer boleh tahan pathetic. haha

siapa siapa kat sini nak galaxia coral tak? aku beli cam menyesal gitu, besar sangat.

kalau nak aku amik gambar nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

Share this post


Link to post
Share on other sites

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

dah 5 tahun pun masih newbie???

lain lah kalau aku ni, sampai skarang tak

pass pelihara coral, setakat ikan je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...