Jump to content

Return Of Malay Reefers


Recommended Posts

naga merah tak besar sangat lah.....dia punya lebar, besar sikit eheim ajer

cuba dia tinggi aje...

sekarang, aku pakai yang 6.5m3, satu pump aje untuk 6 kaki....power betul banding dengan 2 bijik 4.5m3

gua punya tank pakai 6.5 atau 8m3?

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites
  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aku ada sikit punya loyal dengan Panasonic punya tv lah. Bila bapak aku downgrade rumah ada rezeki sikit tangkap 43" Panasonic Projection tv. Adik beradik dia pulak mata merah, mula-mula kutuk buat apa beli tv besar tapi masing2 pun tangkap tv projection jugak. Tapi satu2 punya tv rosak bila lepas 5 tahun tapi yang kat rumah aku masih bernyawa. Tahun ni pulak tu tv menghembuskan nafasnya..............Dah 10 tahun tu tv berjasa. Tengah tengok2 antara plasma and lcd tapi ni HD pun dah sampai. Tapi harga nye boleh beli 2 projection tv lah.

Ada berita buruk nak letak ni, aku punya hammer kena bedal dengan true percula aku. Tak tahu apasal ni ikan pegi attack hammer aku. Cuma tinggal 1 hammer aje yang 2 ekor ikan ni host.

Banyak2 lah bersabar dengan kerenah dunia manusia yg dipanggilkan sore loser!!! :lol: Actually dia org ni bukan ada apa2 beb....cuma org2 yg dipanggilkan (stereo type) ni saja je tak boleh tenggok orang lain senang sikit! :whistle Lain kali kalau ada yg nak mengutuk barang exclusive yg lu beli, Tunjukan jari kat pintu rumah lu sama dia org relax sua! Outsiders smoke cigar!!! :lol: Kalau dapat tahu yg barang dia org kajun terlebih dahulu...hah! bilang dia org... Just a friendly advice: Cheap stuff ain't looks good! And a good stuff ain't looks cheap either!! :lol::lol::upsidedown:

Link to post
Share on other sites
Pioneer baru keluar PDP-5000EX 50" full 1080p plasma monitor. Harga $16999.

Err....Bang kalau dah tu macam punya harga gua rasa ada baiknya lu tangkap ni barang bang!!! Harga dia pun berpatutan dan DLP system plus contrast ratio : 3000:1 lagi (air boleh keluar beb!)....hah....kalau ada yg lebih duit baliknya tu....Lu boleh beli Amp, Surround speaker, cable, woofer dan equipment rack yg KAW...KAW punya!!! Confirm gua boleh dapatkan editor choice plus 5 gold star rating!!! Gua bukan apa, Cuma mau tenggok member beli barang yg betul dan most important thing ialah sekali pandang lu dapat good value for money too. :eyebrow::eyebrow::eyebrow:

post-11-1173286555.jpg

Link to post
Share on other sites
Betul juga kau cakap. Aku cuma kasi input aje. Clam kat ah beng banyak crocea dia offer 1 biji $18 2 biji $30.

Mak ooi! Murah betuuul! Roger! Roger! Masuk gua punya offday nanti gua sapu cukup2! Err.... kalau maxima berapa harga dia eh?? Let say.... dalam 3'-4'? B)

Link to post
Share on other sites

Mak ooi! Murah betuuul! Roger! Roger! Masuk gua punya offday nanti gua sapu cukup2! Err.... kalau maxima berapa harga dia eh?? Let say.... dalam 3'-4'? B)

Lu pun cari kupang jugak. Gua nampak kat reborn... tak cantik la

Besok gua boleh pergi Ah beng.... sapa2 nak ikut? gua pergi sebeleh petang... around 2.00-3.00pm

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites
sorry rockyboy.... last sat aku supposed to go LFS dengan kau... tapi ada hal lah....

Tak kisah bro. Gua jalan2 sorang2. ituhari gua gi reborn, irwana, pacific marine, AM. Gua nampak rics kat AM .. gua cekup lima biji.

Lain kali beb. Besok petang gua rounding lagi. Rasa2 nak beli a few acros atau milli kat irwana. Tengok dulu. Tapi gua nak cari kerang, kupang, siput sedut dulu :lol::lol::lol:

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites

Tak kisah bro. Gua jalan2 sorang2. ituhari gua gi reborn, irwana, pacific marine, AM. Gua nampak rics kat AM .. gua cekup lima biji.

Lain kali beb. Besok petang gua rounding lagi. Rasa2 nak beli a few acros atau milli kat irwana. Tengok dulu. Tapi gua nak cari kerang, kupang, siput sedut dulu :lol::lol::lol:

Besok?? :huh: Alamak besok gua kena kerjalah beb! Gua cuma free hari isnin - selasa je.....pasal ni minggu gua punya boss mau gua jadi pekerja contoh beb! :lol: Maybe lu boleh try tanya si barnacle.....dia tu memang rajin cari kerang...ops sorry! :pinch: kupang kupang!!! :P Tapi sejak baru2 ni dia senyap sepi seh......tengah sibuk makan epok2 beb!!!. : B)

Link to post
Share on other sites
Maybe lu boleh try tanya si barnacle.....dia tu memang rajin cari kerang...ops sorry! :pinch: kupang kupang!!! :P Tapi sejak baru2 ni dia senyap sepi seh......tengah sibuk makan epok2 beb!!!. : B)

Dia rajin cari kupang? Cari kat tepi laut kot?

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites
Haa! Ini malam Iwarna ada SPS shipment :eyebrow: !!!Apalagi? Run!...Forest!!! Ruuunnnn!!

hmmmmm...'walt smith' SPS.....mesti cantik :):)

pakal tank gua masih water cycle, kalau tidak......lepas kerja malam tadi dah ke sana.... :P:P

eh!!...BFG...bulan ni ada back dated....lumayan lah kami ya....... :evil::evil::evil: ....

Link to post
Share on other sites

haha ... pengsan kalau ashyik nak beli ... bila nak game... :lol:

Inilah satu daripadanya yg dipanggilkan.....Endless Game!!! No retreat...No surrender beb! :lol: Selagi tank dengan kocek masih bernafas dan shipment kat LFS keep on comin......selagi itulah reefer2 semua keep on looking!!! :lol::look:B)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...