Jump to content

Return Of Malay Reefers


Recommended Posts

  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sky107line, biar aku check dengan member2 dulu. Kalau ada yang sudi, nanti aku bilang. Hari Senin kau free tak?

Yo! BFG, Lu mau ke....Atau lu nye member yg mau??? :blink:

Btw, Rockyboy.....Fuyoooo!!! Lu betul2 sua nuntut sampai negeli cina kaa??? :bow::bow::bow:

Jangan lupa luluk nyangkung lekat jambatan sama pigang itu negili punya bendela lor....Manyiak ciantik lor!!! Anyway, Have a nice trip!!! B)

Link to post
Share on other sites
tanya sikit, korang ada jumpa tak gi lfs ker, minum kopi ker? kalau ada aku intrested nak join ar. macam takder members dalam hobby ni, semer buat sorang!

Ada gak jumpa mate.

Bual pasal ikan, minum teh, makan epok2 sadin mate.

kalau hari bagus...ada mee goreng mate.

kadang2 kena jadi tester lah mate...test jemput2 mate

gua selalu lepak kat jurong....dekat ngan polyclinic mate

tepi tangga kadang2 ada free show...citer finding nemo mate..

Link to post
Share on other sites

Ada gak jumpa mate.

Bual pasal ikan, minum teh, makan epok2 sadin mate.

kalau hari bagus...ada mee goreng mate.

kadang2 kena jadi tester lah mate...test jemput2 mate

gua selalu lepak kat jurong....dekat ngan polyclinic mate

tepi tangga kadang2 ada free show...citer finding nemo mate..

lu lepak kat sblah polyclinik?

tepi longkang ke?

kekadang wa ada pancing sana solang2.

apa freeshow ? wayang pekgi eh?

Link to post
Share on other sites

Ada gak jumpa mate.

Bual pasal ikan, minum teh, makan epok2 sadin mate.

kalau hari bagus...ada mee goreng mate.

kadang2 kena jadi tester lah mate...test jemput2 mate

gua selalu lepak kat jurong....dekat ngan polyclinic mate

tepi tangga kadang2 ada free show...citer finding nemo mate..

Hah, hari tu gua pegi ada free konsert Metallica! Gerek, kat belakang polyklinik, tepi tangga. Nasib baik takde jiran datang complaint. Ni hari Senin mungkin nak pegi lagi. Amacam?

:yeah:

Link to post
Share on other sites
tanya sikit, korang ada jumpa tak gi lfs ker, minum kopi ker? kalau ada aku intrested nak join ar. macam takder members dalam hobby ni, semer buat sorang!

Ada jugak la... gua ngan copperband merayap2 on the east. Boleh jadi on the 21st nak gi at the west. Nak ikut sound ajer lah ....

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites
Btw, Rockyboy.....Fuyoooo!!! Lu betul2 sua nuntut sampai negeli cina kaa??? :bow::bow::bow:

Jangan lupa luluk nyangkung lekat jambatan sama pigang itu negili punya bendela lor....Manyiak ciantik lor!!! Anyway, Have a nice trip!!! B)

Gua tak menuntut la... keje punya pasal kena merayap sana sini. Next sunday gua gi guangzhou. Gua rasa kat sana ada lfs. Tapi tak tahu jalan...takut sesat. Kalau pegang bendera duduk kat jembatan nanti kena flying kick, jatuh masuk longkang.

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites
Rakan2 kat keje mana ada tank marine. Gua sorang saja. Aku nak check kalau ada member aku free on that day boleh tumpang aku ke sana. :)

Eleeeh!!! Apa mau cari kawan susah2....Kat s'pore ni kan kita ada tiga kawan.....SBS transit, SMRT atau pun kalau nak cepat sampai lu leh tumpang cik Siti cab kita yg peramah tu!!! :eyebrow: Btw, Monday kalau lu nak datang dalam kul satu onward and sebelum 5 petang ( Kena fetch gua nye champion balik @ 5pm ).

Link to post
Share on other sites

Kalau kejam kelip kejam kelip o.k jugak.....Tapi kalau kejam tak kelip2... hah! tu yg susah tu....alih2 kelip mata je dah masuk zaman Buck Rojer sama star wars pulak! :shock: Tu jam dah tak payah cari LFS....Nak kena carik spaceship, robot R2D2 sama C3PO!!! :lol:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...