Jump to content

Return Of Malay Reefers


Recommended Posts

  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

lobo tak nak jual?

ni merah betul ker atau ada photoshop? kecoh betul.

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

P.S: Apa yg kecoh tu?

Link to post
Share on other sites

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

Link to post
Share on other sites

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

Member of :
post-1182-0-60431600-1322062247_thumb.jp

post-2241-0-43391700-1354511230.png

UEN: T08SS0098F

MASS in Facebook

Reefing in LED

Link to post
Share on other sites

Si teritip ni bukan tak pass ... Dia malas... Suruh 100% water change tak nak..... buat la water change tu... Boleh letak frags.....

Anyway sinn.. Kat east area ada rockyboy and me,... Feel free to PM me... for rocky boy... u tanya dia la... but he very approachable la...

Link to post
Share on other sites

ok best copperband.

tapi seriously aku paiseh ar kalau tengok tank orang lain..

aku nyer boleh tahan pathetic. haha

siapa siapa kat sini nak galaxia coral tak? aku beli cam menyesal gitu, besar sangat.

kalau nak aku amik gambar nanti

Link to post
Share on other sites

Aiseyman brader! Itu lobo balu lai panas2 takan lah gua nak jual....Gua cuma kasi pakai lipstick sikit je. :lol: Btw, Kalau pakai photoshop sua kira main playcheat beb...Best is kita nak kena rajin hand feed this jem....kalau tak warna keluar tak happening beb. ;)

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

Link to post
Share on other sites

suapkan makan aper?

aku newbie jadi ada sikit blur ar..

coral aku cuma harapkan sinaran cahaya jer. hehe :D

anyway ada orang tinggal daerah east? sanggup teach me a thing or two.

dah 5 tahun pun masih newbie???

lain lah kalau aku ni, sampai skarang tak

pass pelihara coral, setakat ikan je.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...